Giv Moesgaard din støtte

Har du mulighed og lyst til at støtte Moesgaard Museum, så er der en række muligheder.

Rigtig mange har på det seneste spurgt om, hvordan man kan støtte Moesgaard Museum? Vi super glade for, at så mange tænker på Moesgaard og gerne vil støtte os, og der er faktisk en række forskellige støttemuligheder.

Køb et årskort

Få ubegrænset adgang til museets udstillinger i et helt år med et årskort for dig og en ledsager. Foruden seneste nyt om udstillinger, får du en række medlemsrabatter og -fordele, bl.a. 10% rabat i caféen og museumsshoppen.

Medlemskaber træder først i kraft ved første besøg på Moesgaard Museum.

Giv et gavebidrag via MobilePay eller bankoverførsel

Vil du give et bidrag – stort som småt – så er du meget velkommen. Det kan foregå via MobilePay til 216793 eller bankoverførsel til konto nr. 2211-025130509.

Giv et gavebidrag på 200 kr, som kan trækkes fra i skat

Vil du være med til at støtte, at Moesgaard fortsat kan lave spændende forskning, udstillinger og aktiviteter? Med et gavebidrag på 200 kr. er du er med til at sikre kulturarven og sørge for, at vi som kulturinstitution kan få en væsentlig momskompensation. Dit bidrag kan desuden trækkes fra i skat.

Køb et gavekort

Et gavekort er den perfekte gave til nysgerrige sjæle i alle aldre. Gavekortet kan bruges både i museets billetsalg, i vores cafe og i vores butik.

Køb en entrébillet

Køb en billet og få adgang til en hel dag i Moesgaard Museums fantastiske udstillinger. Billetten er gyldig i et helt år fra købsdato. Bemærk, at børn under 18 år har gratis adgang.