Tre dage med Vikingetræf i år

Køb din billet inden 26. maj og få rabat

Mere end 1.200 vikinger fra hele verden samles hvert år på Moesgaard Vikingetræf for at give dig og hele familien en autentisk vikingeoplevelse med musik, mad, håndværk, hesteshows og vikingekampe.

I år varer Vikingetræffet hele tre dage – 26., 27. og 28 juli – og lige nu kan du købe din billet med early-bird rabat. Det betyder, at billetten kun koster 120 kr. (90 kr. for studerende), men du skal skynde dig. Rabatten gælder kun til 26. maj!

Billetten gælder til alle tre dage, så der er rig mulighed for at nå at komme omkring alle de hyggelige boder og få masser af sjove og spændende oplevelser. Og som en ekstra bonus gælder billetten også til Moesgaard Museum i de dage, hvor der er vikingetræf.

Læs meget mere på Vikingetræffets hjemmeside, hvor der snart offentliggøres et mere udførligt program for dagene.

Køb billet her