Vintertravetur ved Giber Å

Fugle og fortællinger

Kom med på en dejlig vintertravetur langs Giber Å og få fortællinger om naturen netop nu.

Turen starter på taget af Moesgaard Museum kl. 13 lørdag 12. januar.

Det er oftest fugle fra Skandinavien, der som trækfugle kommer på vinterbesøg i Danmark. Men i vintermånederne holder også den sjældne ynglefugl, vandstæren, til ved åen. Måske er du heldig at se den. Medbring evt. kikkert.

Turen langs Giber Å – Giberen, den givtige å - giver anledning til spændende historier om nogle af de smukke gamle huse og spor derefter, som vi finder langs åen – Skovfogedboligen, Fiskerhuset og Teglværket helt nede ved Moesgård Strand og naturligvis også Skovmøllen.

Formidlere på turen er naturvejleder Ole Sørensen, Moesgaard Museum, samt naturvejleder og ornitolog Bjarne Golles.

Efter den ca. 5 km lange gåtur slutter turen af med hjemmelavede boller & smør samt varm chokolade med flødeskum i Moesgaard Museums dejlige café kl. 15-16.

Hvornår: Lørdag 12. kl. 13-16
Mødested: Taget af Moesgaard Museum
Pris: 150 kr.

KØB BILLET – senest 9. januar. Der er begrænset antal pladser.

Illustration: Bjarne Golles