VM i terrænløb 30. marts 2019

Lørdag 30. marts afholdes der World Cross Country Championship ved Moesgaard Museum.

Publiceret: 13. marts 2019 

World Cross Country Championship 2019

600 af verdens bedste langdistanceløbere og op mod 3.000 motionsløbere vil lørdag den 30. marts samles omkring Moesgaard Museum, hvor der afholdes World Cross Country Championship (VM i terrænløb 2019). Hans Kongelige Højhed Kronprinsen overrækker medaljer til seniorkvinderne og skyder flere af løbene i gang ved VM i Cross.

I forbindelse med løbet vil der forekomme nogle trafikale og parkeringsmæssige udfordringer.  Det vil således ikke være muligt at køre i bil til museet og vi henviser derfor til, at gæster til museet og VM løbet enten kører med bus, cykler eller går.

Moesgaard Museums udstillinger er åbne og gratis for besøgende, men vær opmærksom på, at museets café holder lukket.  

Parkering, transport og underholdning

Som løber og tilskuer kan du se frem til et VM-område spækket med underholdning og festlige indslag. Der vil desuden være indsat ekstra busser og oprettet særlig parkering til lejligheden. Orientér dig venligst på nedenstående link, inden du begiver dig mod Moesgaard. 

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Dansk Atletik Forbund har i samarbejde med Sport Event Denmark og Aarhus Kommune samlet et website med svar på de mest stillede spørgsmål ifm. IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships.

Yderligere information om VM Cross 2019

Ønsker du yderligere information omkring begivenheden, så kan du besøge websitet for IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships eller like deres facebook-side.