VM i terrænløb 30. marts 2019

Lørdag 30. marts afholdes der World Cross Country Championship ved Moesgaard Museum.

World Cross Country Championship 2019

600 af verdens bedste langdistanceløbere og op til 5.000 motionsløbere, heriblandt H.K.H. Kronprins Frederik, vil lørdag den 30. marts samles omkring Moesgaard Museum, hvor der afholdes World Cross Country Championship (VM i terrænløb 2019).

I forbindelse med løbet vil der forekomme nogle trafikale og parkeringsmæssige udfordringer. Vi henviser derfor til, at gæster til museet og løbet enten kører med bus, cykler eller går.

Moesgaard Museums udstillinger er åbne for besøgende, men vær opmærksom på, at museets café holder lukket.

Tilskuerinformation - underholdning, transport og parkering

Som løber og tilskuer kan du se frem til et VM-område spækket med underholdning og festlige indslag. Der vil desuden være indsat ekstra busser og oprettet særlig parkering til lejligheden. Orientér dig venligst på nedenstående webside, inden du begiver dig mod Moesgaard.

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Dansk Atletik Forbund har i samarbejde med Sport Event Denmark og Aarhus Kommune samlet et website med svar på de mest stillede spørgsmål ifm. IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships.

Yderligere information om VM Cross 2019

Ønsker du yderligere information omkring begivenheden, så kan du besøge websitet for IAAF/Mikkeller World Cross Country Championships eller like deres facebook-side.