Museumsvært til Odder Museum

Odder Museum søger en ny medarbejder, der kan indgå i vores hold af museumsværter.

Jobbet

Vi søger en ny kollega, som er klar til at byde vores gæster velkommen og give dem en god service og en dejlig oplevelse. Som museumsvært er du vores ansigt udadtil, og du skal derfor være kundeorienteret og god til at fortælle om museets program, aktiviteter, udstillinger osv. Du tager også imod henvendelser og tilmeldinger på e-mail og telefon og betjener kunderne i butik, cafe og billetsalg. Lejlighedsvist kan der være vagter i forbindelse med særarrangementer. Der vil desuden være en række øvrige forefaldende opgaver, og vi skal nok klæde dig grundigt på til arbejdet. Din faste arbejdsplads vil være museets hyggelige butik og cafe på Møllevej 3-5 i Odder.

Du tilbydes

Der er tale om en stilling med begrænset timetal, idet du garanters 13 timer månedligt, men i perioder kan have flere. Der er tale om vagter i museets åbningstid, som er tirsdag-fredag 13-16, weekender 13-17. Du skal regne med at kunne dække cirka en weekend/mdr. I juli har museet forlænget åbningstider og åbner klokken 10, og her får vi også brug for dig i nogle af ugerne.

Løn og ansættelsesforhold følger relevant overenskomst. 

Er det dig?

Hvis ovenstående har din interesse, så send os gerne en ansøgning og CV som én samlet PDF fil til job@moesgaardmuseum.dk og skriv ”Museumsvært Odder Museum” i emnefeltet. Vi kalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Klaus Markmann på tlf. 61269692 eller kmj@moesgaardmueum.dk.

Se mere om Odder Museum på www.oddermuseum.dk

 

Moesgaard er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg, Vikingemuseet i Aarhus samt Odder og Samsø museer.

Moesgaard er et arkæologisk og etnografisk specialiseret museum med internationalt anerkendte udstillinger og årligt 3-500.000 besøgende. Museet bedriver forskning i ind- og udland.

Moesgaard er arbejdsplads for over 300 museums- og universitetsansatte, og har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.