Praktikant til Human Resource

Kunne du tænke dig et praktikforløb på Moesgaard Museum?

Er du i gang med din bachelor eller i starten af din kandidatuddannelse på et dansk universitet med speciale i eksempelvis HR, jura, kommunikation eller lign., og skal du i praktik i efteråret 2021 og ønsker du dig et praktikforløb, hvor du får prøvet dig selv af og bliver klædt på til en karriere indenfor HR-området? Så er det måske dig, vi søger.

Vi ser praktikforløbet som et samarbejde, hvor både du og vi kan lære af hinanden og udvikles i forløbet. Din studieretning er ikke afgørende, men vi forventer, at du interesser dig for HR.  Vi har en positiv, uformel omgangstone og løser vores opgaver med stor ansvarsfølelse over for både museet og teamet.

Som praktikant vil du komme du til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for HR, herunder digitalisering, implementering af nye systemer og processer, kommunikationsopgaver samt administrative opgaver og ad hoc-opgaver. Vi vil alt afhængig af dine interesser efter aftale med dig definere et projekt, som du får ansvar for.

Vi lægger vægt på, at du er serviceminded og omhyggelig og at du har flair for tal. Du har godt styr på Office-pakken særligt Word og Excel. Det falder dig naturligt at tage ansvar og du er hurtig til at lære nyt. Du er dygtig både på skrift og mundtligt og kan kommunikere med alle typer af mennesker - også på engelsk. Du er selvstændig, samarbejdsorienteret, gennemsystematisk, og du kommer i mål med dine opgaver.

Hvad kan du forvente dig af os?  
Vi lover dig, at du efter praktikforløbet vil være en masse praktiske erfaringer rigere, ligesom du vil have et godt billede af, hvordan man arbejder i en lille HR-funktion. Du vil arbejde sammen med engagerede kolleger, som ikke er bange for at dele ud af deres viden. I løbet af din praktikperiode vil du løbende modtage konstruktiv feedback og sparring, så vi sikrer, at du udvikler dig.

Vi kan tilbyde dig en praktikplads på 3 til 5 måneder. Arbejdstiden vil være på 30-37 timer pr. uge. Praktikperioden er ulønnet, men vi ønsker at give en erkendtlighed som udtryk for påskønnelse af din indsats. Du kan deltage i arrangementer i personaleforeningen uden beregning og vi godtgør rimelige omkostninger til offentlig transport.

Er det dig?
Så send ansøgning med udførligt CV i én PDF til job@moesgaardmuseum.dk med angivelse af ”HR-Praktikant” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest 5. april 2021. Send den hurtigst hurtigst muligt, idet ansøgninger behandles løbende og processen afsluttes, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Lena Strunge på telefonnr. +45 21 12 98 79.

Moesgaard er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg, Vikingemuseet i Aarhus samt Odder og Samsø museer.

Moesgaard er et arkæologisk og etnografisk specialiseret museum med internationalt anerkendte udstillinger og årligt 4-500.000 besøgende. Museet bedriver forskning i ind- og udland.

Moesgaard er arbejdsplads for over 300 museums- og universitetsansatte, og har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet.