Rengøringsassistent til Moesgaard Museum

Vi søger 1-2 nye kolleger til vores rengøringsteam, som kan lide at gøre rent og har lyst til at medvirke til at skabe rene kontorer og udstillingsområder

Moesgaard Museum er en spændende og kreativ arbejdsplads i enestående omgivelser, hvor dagene sjældent er ens, og hvor du som person vil opleve gode personlige udviklingsmuligheder.

Museets rengøringsafdeling er bemandet med 1 leder og 17 fastansatte medarbejdere. Medarbejdergruppen består både at fuldtidsansatte, deltidsansatte samt medarbejdere, der arbejder i weekenden. 

Jobbet

Du kommer til at arbejde selvstændigt med:

  • Rengøring af kontorer
  • Rengøring af toiletter og omklædningsrum
  • Soignering af publikumsområder, herunder udstillinger og toiletter

Dig

Du er serviceminded og har kendskab til rengøringsfaget. Ansøgere med dokumenteret erfaring inden for faget vil blive foretrukket. Du er mødestabil og ansvarsbevidst. Du fungerer godt i et team, hvor det er en selvfølge at stå sammen om at nå i mål, og hvor dine kolleger altid er villige til at dele erfaringer og viden. 

Du tilbydes

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst, ordnede arbejdsforhold, rabat til museer og en aktiv personaleforening. Arbejdstiden er 30 timer ugentligt i gennemsnit, og arbejde om aftenen samt i weekender og helligdage må påregnes. Vi arbejder efter gældende vagtplan.

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Er det dig?

Så send din ansøgning med udførligt CV i ét samlet dokument til job@moesgaardmuseum.dk med angivelse af ”rengøringsassistent” i emnefeltet, så den er os i hænde senest d. 14. august 2022. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi kalder løbende til samtale, og afslutter rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Monica Holst på telefonnr.: +45 23 72 65 04.