Teamkoordinator og tjener

  Har du lyst til at blive del af et stærkt team, hvor vi har en solid erfaring og hvor det gode arbejdsmiljø og samarbejde vægtes højt i dagligdagen? Så er du måske den ene af to nye medarbejdere, som vi nu søger til teamet i Moesgaards café.

Teamkoordinator og tjener til caféen på Moesgaard Museum 

Moesgaard Museum er en spændende og kreativ arbejdsplads i enestående omgivelser, hvor dagene sjældent er ens, og hvor du som person vil opleve gode personlige udviklingsmuligheder. 

Vi lægger stor stolthed i vores fag, og vi gør altid vores ypperste i bestræbelsen på at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Til caféen, der er bemandet med 10 fastansatte medarbejdere samt et antal timelønnede medarbejdere, søger vi nu to nye medarbejdere, nemlig en teamkoordinator og en tjener, som begge skal have gæsteservice som deres DNA. 

Jobbet som TJENER

 • Betjening af caféens gæster
 • Præsentation af kolde anretninger og kager
 • Professionel servering ved større arrangementer og møde- og konferencegæster
 • Opstilling, opdækning og klargøring ved arrangementer
 • Bistå ved afvikling af museets selskaber samt erhvervsarrangementer og events

Jobbet som TEAMKOORDINATOR i CAFE

 • Koordinering af den daglige drift i cafeen
 • Betjening af caféens gæster såvel som professionel servering
 • Vagtplanering og daglig optimering af bemanding
 • Sikre den optimale gæstebetjening og arbejdsrutiner
 • Ansættelse af timelønnede medarbejdere samt oplæring
 • Forhandle og optimere leverandørkontrakter samt bestilling af non-food og drikkevarer
 • Tæt samarbejde med køkkenet om planlægning og afvikling af større selskaber samt møder, konferencer og events
 • Udvikling af caféens muligheder i relation til museets strategi i samarbejde med Leder af Gæsteservice

Dig

Til stillingen som tjener søger vi en medarbejder, der har en tjeneruddannelse eller er faglært cater med flere års erfaring med cafébetjening.

Til stillingen som teamkoordinator søger vi en medarbejder, der har en tjener- eller sommelieruddannelse med flere års erfaring med værtskab og formår at uddelegere.

For begge stillinger gælder, at vi forventer et godt kendskab til mad og vin, og at du er smilende og udadvendt samt forstår at give gæsterne en særlig oplevelse. Du skal fungere godt i et team, hvor man står sammen om at nå i mål, og hvor man udveksler erfaringer og viden. Du har ordenssans, har øje for detaljen, og du identificerer og tager fat, hvor du ser mulige forbedringer. Du er fleksibel og løsningsorienteret i din tilgang til arbejdsopgaverne. Du forstår og taler dansk, engelsk og gerne tysk eller andet 3. sprog. Kendskab til Navision, CRM og DeltaPlan er en fordel. 

Du tilbydes

Løn og ansættelsesvilkår ifølge relevant overenskomst med staten, ordnede arbejdsforhold og en række personalegoder – som bl.a. rabat til museer samt en aktiv personaleforening. 

Der er tale om faste stillinger på 37 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden er fordelt på alle ugens dage, herunder aftner, weekender og helligdage. Vi arbejder efter en rullende vagtplan, så du får god afveksling året igennem. Stillingerne refererer til Leder af Gæsteservice.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rette. 

Er det dig?

Så send ansøgning med udførligt CV i én samlet PDF til job@moesgaardmuseum.dk med angivelse af:

Tjener i emnefeltet, så den er os i hænde senest 29. september 2019.

Teamkoordinator café i emnefeltet, så den er os i hænde senest 13. oktober 2019.

 

Alle henvendelser behandles fortroligt og der kan indgå test i forløbet. Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Leder af Gæsteservice, Annemette Glintborg på telefon +45 24 79 15 48.