Jysk Arkæologisk Selskab

Jysk Arkæologisk Selskab har til huse på Moesgaard og udgiver bøger om arkæologi samt årbogen Kuml.

Kuml

Jysk Arkæologisk Selskab har siden 1951 udsendt årbogen Kuml, som har udviklet sig til et af dansk arkæologis vægtige skrifter. Artiklerne henvender sig både til fagfolk, amatører og alment arkæologisk interesserede.

Årbogen indeholder først og fremmest artikler om forhistorisk arkæologi og middelalderarkæologi, men også om kulturhistoriske emner i almindelighed. Endvidere er der i Kuml anmeldelser af diverse udgivelser.

Kuml udsendes gratis til medlemmer af Jysk Arkæologisk Selskab, der ligeledes kan erhverve bogudgivelserne til medlemspris.

Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling og udgør i øjeblikket 200 kr. pr. år, hvortil skal lægges forsendelsesomkostninger.

Andre medlemsfordele

Medlemmer af Jysk Arkæologisk Selskab har fri adgang til selskabets foredrag. Desuden har medlemmerne mulighed for at deltage i selskabets ekskursioner i ind- og udland.

Kontakt og yderligere oplysninger

Oversigt over selskabets udgivelser og yderligere oplysninger om medlemskab m.v. kan fås på www.jyskarkaeologiskselskab.dk og ved henvendelse til:

Jysk Arkæologisk Selskab
Moesgård Allé 20
8270 Højbjerg

Tlf. 8739 4000
mail: jas@moesgaardmuseum.dk