Giv et bidrag og støt Moesgaard

Har du lyst til at støtte Moesgaard Museum? Du kan købe et årskort, give et gavebidrag eller oprette et testamente. Se de mange muligheder for at støtte museet herunder.

Køb et årskort

Få ubegrænset adgang til museets udstillinger i et helt år med et årskort, der gælder  for dig og en ledsager. Du får en række medlemsrabatter og fordele bl.a. 10% rabat i caféen og museumsshoppen. Du får også nyhedsbreve med information om kommende udstillinger og museets arbejde.

Dit medlemskab træder først i kraft ved første besøg på Moesgaard Museum

Giv et gavebidrag på 200 kr. og få fradrag i skatten

Vil du være med til at støtte, at Moesgaard Museum fortsat kan arbejde med spændende forskning, udstillinger og aktiviteter? Med et gavebidrag på 200 kr. er du med til at sikre kulturarven og sørge for, at vi som kulturinstitution har mulighed for at få en væsentlig momskompensation. Det er vigtigt, at du opgiver dit cpr. nr. i forbindelse med donationen, så vi kan sørge for, at du kan trække dit bidrag fra i skat.

Giv et gavebidrag via MobilePay eller bankoverførsel

Vil du give et bidrag – stort som småt – er du meget velkommen. Det kan foregå via MobilePay til 216793 eller bankoverførsel til konto nr. 2211-025130509. Husk at opgive dit cpr. nr., så sørger vi for, at du kan trække beløbet fra i skat.

Opret et testamente til fordel for Moesgaard

Hvis du vil testamentere et beløb eller på anden måde ønsker at betænke Moesgaard, kan du oprette et testamente. Det kan du gøre ganske gratis.

Læs mere om mulighederne for at oprette et gratis testamente her

Køb et gavekort 

Et gavekort er den perfekte gave til nysgerrige sjæle i alle aldre. Gavekortet kan bruges både i museets billetsalg, i vores cafe og i museumsbutikken. 

Køb en entrébillet

Køb en billet og få adgang til en hel dag i Moesgaard Museums fantastiske udstillinger. Billetten er gyldig i et helt år fra købsdato. Bemærk, at børn under 18 år har gratis adgang.