Sommeraktiviteter på Moesgaard

Oplev et væld af sommeraktiviteter for hele familien på Moesgaard Museum.

Oplevelser for alle generationer hele sommerferien

Hele sommeren byder Moesgaard Museum på et væld af spændende udendørs og indendørsaktiviteter for hele familien. Scroll ned på siden og se, om der skulle være noget, som interesserer dig. 

Guidede ture for hele familien.

Guidede ture for hele familien

Hver dag fra 5. juli - 1. september

Hver dag frem til 1. september kan du og hele familien tage med på en spændende guidet tur i en af Moesgaards fantastiske udstillinger, f.eks. vikingetiden eller bronzealderen.

 

AURA Sommerbio på Moesgaard Museum.

AURA Sommerbio 

28. og 29. august

Få en unik filmoplevelse på taget af Moesgaard Museum, når museets hovedsponsor AURA Energi igen i år inviterer til film under åben himmel. I år vises 'Arn – Tempelridderen' og 'First Man' med Ryan Gosling i rollen som Niel Armstrong. 

 

Aarhus Summer Dance 2019 på Moesgaard Museum.

Aarhus Summer Dance

17. og 18. august

Er du vild med dans? Under sommerhimmelen kan du igen i år opleve noget af det bedste indenfor moderne dans og ballet kurateret af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg. 

 

Solritualer og soltegn på Moesgaard Museum.

Solritualer og soltegnsværksted

Hver dag fra 5. juli - 13. august + 24. august

Mennesket har til alle tider forsøgt at påvirke solen, kosmos og klimaet. Hver dag fra 5. juli til 13. august kan man deltage i soltegnsværksted for børn og være med at  genopføre tusind år gamle solritualer udendørs på museets tag. 

Moesgaard Vikingetræf 2019.

Moesgaard Vikingetræf 2019

26.-28 juli ved Moesgård Strand

Oplev tre forjættende dage i vikingernes verden, når Moesgaard Vikingetræf 2019 løber af stabelen. Moesgaard Vikingetræf er et af verden ældste og største vikingetræf.

Oplev næsten 600 krigere med familier, 65 heste med tilhørende ryttere og over 70 handelsboder, som over en weekend bliver til en vikingeby med over 1500 indbyggere.