Sikkert besøg på Moesgaard

Vi glæder os til at byde dig sikkert velkommen på Moesgaard Museum.

Opdateret 13. januar 2021

Moesgaard åbner igen 22. januar 2022.

 

Vi vil gerne sikre os, at vores besøgende fortsat kan føle sig trygge og får en god oplevelse på Moesgaard. Derfor kan du her læse hvilke forholdsregler, der er gældende på museet.

Fremvisning af Coronapas

Alle besøgende over 15 år skal fremvise dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test (max. 72 timer gammel for PCR-test eller 48 timer for kviktest). Vis passet med app’en på din telefon. Du kan også vise det i printet form sammen med ID, f.eks. sundhedskort, pas, kørekort m.v.

Der skal ikke vises Coronapas for at besøge museumsshoppen. 

Er du i tvivl om gældende regler, besøg da myndighedernes informationsside.

Mundbind på museet

Alle gæster over 12 år skal bruge mundbind eller visir på Moesgaard. Er du i tvivl, så tøv ikke med at henvende dig til personalet på Moesgaard. Mundbindet må fjernes, når man sidder ned i caféområdet.

Entrébillet

Du behøver ikke købe billet til et bestemt ankomsttidspunkt. Du har dog stadig mulighed for på forhånd at købe din billet online og derved komme hurtigere ind i museets udstillingerne.

Køb entrébillet

Sprit, afstand og sikkerhed

Under besøget vil der være mulighed afspritning af hænder i alle udstillinger og  publikumsområder. Der er ekstra rengøringspersonale, som afspritter alle kontaktflader på museet mange gange dagligt.

Vi opfordrer til hyppig afspritning og til at gæster holder afstand og passer på hinanden.

Antal gæster på Moesgaard

Ved hjælp af flere scannere, sensorer, videoovervågning og manuel optælling i bygningen kender vi hele tiden det nøjagtige antal gæster på museet og specifikke rum i vores udstillinger, så vi er sikre på, at vi overholder myndighedernes retningslinjer.

Besøg i shop, café og på taget kræver ikke billet

Vil du besøge shoppe, cafeen eller nyde udsigten fra museets taget, kan du frit besøge disse uden at købe billet.