Sikkert besøg på Moesgaard

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Moesgaard Museum. Af hensyn til alles sundhed og sikkerhed er der begrænset antal entrébilletter og enkelte forholdsregler du skal kende inden og under dit besøg.

Opdateret 5. juli 2021

Køb / book éntrebillet online på forhånd

For at give dig en sikker og tryg oplevelse på museet, udbyder vi et begrænset antal billetter om dagen, som fordeles over museets åbningstid. 

Ønsker du at besøge Moesgaard Museum, skal du købe / booke din billet online før dit besøg samt vælge dato og tidspunkt for ankomst.

For klubmedlemmer og andre med særlige adgangskort er billetten gratis og skal derfor bare bookes. Bemærk, det valgte ankomsttidspunkt indikerer kun intervallet for, hvornår dit besøg starter.

Køb entrébillet

Book entrébillet 

(for klubmedlemmer og andre særlige adgangskort)

Fremvisning af coronapas

Alle besøgende over 16 år skal fremvise dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test (PCR 96 timer og quicktest 72 timer). Er du i tvivl om, hvor du finder dit coronapas, så besøg myndighedernes informationsside.

Husk også ID, f.eks. sundhedskort, pas, kørekort m.v, hvis du benytter anden hjemmel end coronapas.

Sprit, afstand og sikkerhed

Under besøget vil der være mulighed afspritning af hænder i alle udstillinger og  publikumsområder. Der er ekstra rengøringspersonale, som afspritter alle kontaktflader på museet mange gange dagligt.

Der er skiltet i alle publikumsområder, at gæster skal huske at holde afstand og passe på hinanden.

Udstillingerne er blevet gennemgået i forhold til smitterisiko og enkelte installationer er afspærret, hvor der vurderes at være en øget smitterisiko. 

Antal gæster på Moesgaard

Antallet af gæster på museet er begrænset til halvdelen af det tilladte, således at vores besøgende kan føle sig trygge og får en god oplevelse på museet.

Ved hjælp af flere scannere, sensorer, videoovervågning og manuel optælling i bygningen kender vi hele tiden det nøjagtige antal gæster på museet og specifikke rum i vores udstillinger, så vi er sikre på, at vi overholder vores egne og myndighedernes retningslinjer.

Café

Cafeen er åben for servering både ude og inde. Et besøge i museets café kræver entrébillet.

Besøg i shop og på taget kræver ikke billet

Vil du shoppe eller nyde udsigten fra museets taget, kan du frit besøge disse uden at købe billet. Bemærk, at der må være et begrænset antal kunder i butikken på samme tid.