Onsdagsbuffet
Hver onsdag fra kl. 17.30-19.00 udskifter vi vores normale menukort med en lækker buffet for hele familien. Der vil altid være et stort udvalg af retter med sæsonens friske råvarer og nybagt brød – en god sammensætning af både kolde og varme forretter, hovedretter og sødt til dessert.
Julebuffet
De første tre onsdage i december er onsdagsbuffeten inspireret af julevæsnerne og de lande, væsnerne kommer fra. Vi kalder det en julebuffet, fordi du kan opleve et udvalg af smagfulde retter, hvoraf mange er juletraditioner i de respektive lande.
Onsdag 3., 10. og 17. december kl. 17.30 – 19.00
Danmark: Flæskesteg med hvide og brune kartofler, rødkål og brun sovs – dansk juleklassiker.
Finland: Ande- og fasanpostej med svampe – finnerne holder meget af postejer og pålæg i juletiden.
Island/Danmark: Mandelgrød/ risengrød – en dessert-orienteret forret, som man spiser den 24. december til frokost på Island.
Italien: Pasta con le Sarde – en ægte siciliansk julefavorit med pasta og sardiner.
Tjekkiet: Stegt torsk med kartoffelsalat – traditionelt set spiser tjekkerne karpe, men vi har valgt den mere populære torsk.
Tyrkiet: Biber Dolması – fyldte peberfrugter med kød og ost, der smager godt året rundt.
Tyskland: Wurst med kartoffelsalat – tyskerne mangler aldrig en undskyldning for at spise pølse.
Ukraine: Borsjtj – klassisk rødbedesuppe, som spises op til jul.
Pris
295 kr. for voksne
125 kr. for børn under 12 år.
