Find vej

Hvordan kommer jeg frem til Moesgaard med bus, i bil, på cykel?

Find vej til Moesgaard, hvis du er...

Bilist

By- og regionalbustager

Handicapbilist

Bus- eller lastbilchauffør

Information for bilister

Moesgaard Museum ligger syd for Aarhus i bydelen Højbjerg. Drej fra Oddervej ind ad Moesgård Allé ca. 1 km syd for Aarhus bygrænse. Bemærk, at busser og lastbiler ikke må benytte Moesgård Allé. Busser og lastbiler, der skal til og fra museet skal i stedet benytte Ny Moesgårdvej via Oddervej/Emiliedalsvej. Bemærk! Der er installeret bussluser på Ny Moesgårdvej og derfor ingen adgang for almindelige biler.

Google Maps kørselsvejledninger

Kort over området

Adresse

Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

Bybus nr. 18  Lystrup Øst - Moesgaard Museum

Bybus nr. 18 kører fra Aarhus midtby (Park Allé/Banegårdspladsen) tre gange i dagtimerne på hverdage, i weekenden og om aftenen to gange i timen. Samme intervaller fra Moesgaard Museum og retur til Aarhus midtby. Turen tager ca. 25 minutter og kræver en to-zoners billet. Moesgaard Museum er endestation og bussen holder ved den gamle smedie lige neden for museumsbygningen.
Se køreplanen (Se under bus 18)

Regionalbus linje 100

Linje 100 har stoppested på Oddervej i nærheden af museet. Stå af på Oddervej og gå en lille kilometer ad den smukke Moesgård Allé til museet. Vær opmærksom på, at der er trafik i begge retninger på alleen.
Se køreplanen (Se under bus 100)

Private busselskaber og lastbiler

Bemærk, at busser og lastbiler ikke må køre ad Moesgård Allé fra Oddervej. Busser og lastbiler, der skal til og fra Moesgaard Museum skal i stedet benytte Ny Moesgårdvej via Oddervej/Emiliedalsvej. Der er installeret bussluser på Ny Moesgårdvej og derfor ingen adgang for almindelige biler. Der er særskilt busparkeringsplads på øverste p-plads ved museet - følg anvisningen på skiltene.

Parkering

Moesgaard Museum har gratis parkering ved udstillingsbygningen og omliggende parkeringsarealer. Der er særskilt busparkering på øverste parkeringsplads ved museet - følg anvisningen på skiltene. Parkering ved Moesgaard Museum er uden tidsbegrænsning.

Handicap-parkering

Der er handicap-parkeringpladser på parkerings-arealet direkte ud for hovedindgangen. Arealet og pladserne er markeret med handicapparkerings skilte. Det er tilladt at afsætte passagerer med et handicap foran museets hovedindgang ved at benytte grusvej, der har indkørsel på museets nordlige side( ved indkørsel til vareindlevering). Bilen skal dog fjernes igen med det samme og parkeres på parkeringsarealet.

 

Køb billet inden dit besøg

Du kan på forhånd købe din entrébillet online og derved komme hurtigere i museets udstillinger.

Køb billet til Moesgaard