Rabatter på Moesgaard Museum

Kan jeg få rabat på entrébilletten til Moesgaard Museum?

Jyllands-Posten-abonnenter

Abonnenter på Jyllands Posten får 20% rabat på entrébilletter op til to personer mod forevisning af voucher printet fra 'Mit JP'.

Molslinjen

Fremvis din billet fra Molslinjen og få 20% rabat på entrébilletter op til to personer (Bemærk, din Molslinje-billet må være op til syv dage gammel).

Ovenstående rabatter opnås ved køb af éntrebilletter i Moesgaards fysiske billetsalg. Rabatterne kan ikke kombineres med andre rabatter.

AarhusCARD

Moesgaard Museum er en del af AarhusCARD. Oplev Aarhus på 24, 48 eller 72 timer med AarhusCARD, der giver adgang til mere end 20 museer og attraktioner i Aarhus samt transport med bus og letbane. Læs mere på VisitAarhus hjemmeside

Fremvis dit AarhusCARD ved billetsalget for at få udleveret billetter til Moesgaard Museum.

Gratis entré til særlige grupper

Vi giver gratis entre til organisationer og foreninger, der arbejder med socialt udsatte eller personer med særlige behov. Vi vurderer behovet for gratis entré ud fra forskellige kriterier bl.a. om man står på listen udfærdiget af Rådet for socialt udsatte.

Et besøg med en gruppe, hvortil der ønskes gratis entré, skal altid aftales på forhånd. Henvendelse kan ske ved at skrive en mail til klub@moesgaardmuseum.dk eller ringe til museet på 87394000 Man-Fre. kl. 9.00-16.00.

Der tildeles kun adgang til organisationer, ikke til enkeltpersoner. Besøget skal foretages som et gruppebesøg og billetter vil blive udleveret ved ankomst.

Vi donerer ikke billetter til lotterier, tombolaer, præmier m.v.