Tilbud til virksomheder

Moesgaard Museum tilbyder flere forskellige arrangementer for erhvervslivet. 

Ny viden og nye oplevelser

Alle arrangementer foregår i museets unikke rammer og omgivelser, og I får et indblik i museet, som museumsgæster normalt ikke får. I kan være sikre på at komme hjem med både ny viden og oplevelser.

FORGLEMMIGEJ

Teambuilding og samvær

Trænger du til at komme ud og opleve med både krop og hjerne i andre omgivelser? Mangler dit arbejde, dit team eller din studiegruppe en anden måde at mødes på?

Så er gådejagten Forglemmigej et godt alternativt til den vante teambuilding eller rystesammentur. Spillet foregår i grupper á 4-8 personer, der sammen oplever Moesgaard Herregård på en underholdende, indsigtsfuld og udfordrende måde.

 

Med gådejagten Forglemmigej bliver I udfordret på:

Kommunikation
Kompetencer
Gruppedynamik
Synergi
Holdgejst
Videndeling
og meget mere…

 

Varighed: 2-3 timer pr. gruppe

Forglemmigej kan evt. kombineres med en frokost i museumscaféen eller som del af et større arrangement i vidunderlige historiske rammer. 
BESTIL HER

Billetpriser for grupper

Er din gruppe over 21 personer, koster entrébilletten 160 kr./pers. Er der under 21 personer i gruppen, er entréprisen 180 kr./pers. Børn under 18 år har gratis entré.

Book et virksomhedsevent

Kontakt os og hør nærmere om tilbud og priser. Vi tilrettelægger også gerne sammen med jer en særlig oplevelse, der passer til netop jeres virksomhed.   

Læs mere om møder og konferencer

Alexandra Clausen

Events & Meetings
Mail: Momukonferencer@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 40477794

Telefon tider: Tirsdag  - Fredag 09.00 - 15.00