Café

Nyd stemningen i Moesgaard Museums café. Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til museets naturskønne omgivelser. Når vejret tillader det, kan du også vælge at træde ud i det grønne og nyde mad og drikke på museets store tagterrasse. Caféen kan besøges uden at betale entré til museets udstillinger.

En madoplevelse i fantastiske omgivelser

Cafeen tilbyder kolde og varme, lette anretninger med et nordisk twist lavet af råvarer fra små, danske leverandører. Friskbrygget kaffe og te og hjemmebagt brød og kager fra vores egen bager. Vi ser frem til at byde dig velkommen – hvad enten du er gæst i museets udstillinger eller blot kommer forbi for et hyggeligt cafébesøg i smukke omgivelser. Der er altid gratis adgang til cafeen - også når du ikke skal besøge vores udstillinger.

SE MENUKORT

Onsdagsbuffet 

Hver onsdag aften er der spændende retter for hele familen, når cafeens normale menukort udskiftes med en lækker buffet. Se mere

Picnicpose

Tag en lækker picnicpose med ud og nyd maden i det gode vejr. Tæpper kan lånes i cafeen.  

Grupper og større arrangementer

Afhold møder, konferencer og arrangementer på Moesgaard Museum. Vi tilbyder lækker forplejning til store såvel små arrangementer både for private og for virksomheder ved minimum 12 personer. Læs mere

Bordbestilling

Bordbestilling skal ske på hverdage mellem kl. 10.00 - 16.00 og senest kl. 12 dagen før, I ønsker at reservere til. Bord til onsdagsbuffeten kan ske frem til kl. 14 på dagen.
For bordbestilling kontakt venligst museet på mail

Er I en gruppe på min. 12 personer kontakt venligst afdelingen for Møder og Events:

Pia Bendix Jensen

pbj@moesgaardmuseum.dk
M 24 90 04 22 // T 87 39 40 22 

Lisa Mousten Søndergaard

lms@moesgaardmuseum.dk
M 23 29 43 28 // T 87 39 40 23

For nærmere information om møder & konferencer samt særlige arrangementer kontakt Møder og Events her

Banner_gul_47x56.jpg  Se Fødevarestyrelsens smileyrapport

 

Undgå madspil

I Moesgaards Cafe har vi fokus på at reducere madspild og sikrer at så mange rester som muligt genanvendes som f.ex til romkugler, den stegte kylling der bliver til kylling sandwich etc.

Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.