Café

Nyd stemningen i Moesgaard Museums café. Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til museets naturskønne omgivelser. Når vejret tillader det, kan du også vælge at nyde mad og drikke på museets store tagterrasse.

En madoplevelse i fantastiske omgivelser

Vores café tilbyder kolde og varme, lette anretninger. Med afsæt i årstidens råvarer og områdets ressourcer har vi fokus på kvalitet og håndværk. Vi tilberede det fra bunden med respekt for naturen. Vi bruger danske og allerhelst lokale produkter og lægger vægt på økologi og bæredygtighed. Friskbrygget kaffe/te med hjemmebagt brød og kager fra vores eget bageri.

Husk, hvis du skal spise i cafeen, skal der bookes/købes entrébillet på forhånd.

Bemærk venligst, der skal bæres mundbind på hele museet – også i caféområdet. Dette må dog tages af, når man sidder ved et bord.
 
SE MENUKORT 
ONSDAGAFTEN 

BOOK BORD HER 


Grupper og større arrangementer

Afhold møder, konferencer og arrangementer på Moesgaard Museum. Vi tilbyder lækker forplejning til store såvel små arrangementer både for private og for virksomheder.
Læs mere

For nærmere information om møder og konferencer samt særlige arrangementer kontakt venligst:

René Dueholm Caspersen

Head of Events, Meetings and F&B
Mail: rdc@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 29762340

Undgå madspil

I Moesgaards café har vi fokus på at reducere madspild og sikrer at så mange rester som muligt genanvendes som f.ex til romkugler, den stegte kylling der bliver til kylling sandwich etc.

Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.

Banner_gul_47x56.jpg Se Fødevarestyrelsens smileyrapport