Café

Nyd stemningen i Moesgaard Museums café. Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til museets naturskønne omgivelser. Når vejret tillader det, kan du også vælge at træde ud i det grønne og nyde mad og drikke på museets store tagterrasse.

En madoplevelse i fantastiske omgivelser

Vores café tilbyder kolde og varme, lette anretninger med et nordisk twist lavet af råvarer fra små, danske leverandører. Frisk brygget kaffe og te og hjemmebagt brød og kager fra vores eget bageri.

Vi ser frem til at byde dig velkommen – hvad enten du er gæst i museets udstillinger eller blot kommer forbi for et hyggeligt cafébesøg i smukke omgivelser. 

Der er i øjeblikket ingen onsdagsbuffet.

 

SE MENUKORT 

BOOK BORD HER


Grupper og større arrangementer

Afhold møder, konferencer og arrangementer på Moesgaard Museum. Vi tilbyder lækker forplejning til store såvel små arrangementer både for private og for virksomheder ved minimum 12 personer. Læs mere

Bordbestilling ved min. 12 personer kontakt venligst:

René Dueholm Caspersen

Head of Events, Meetings and F&B

rdc@moesgaardmuseum.dk
M 29 76 23 40

For nærmere information om møder & konferencer samt særlige arrangementer kontakt Møder og Events her

 

Banner_gul_47x56.jpg  Se Fødevarestyrelsens smileyrapport

 

Undgå madspil

I Moesgaards café har vi fokus på at reducere madspild og sikrer at så mange rester som muligt genanvendes som f.ex til romkugler, den stegte kylling der bliver til kylling sandwich etc.

Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.