Moesgaard café
Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til hav og skov. Når vejret tillader det, kan du vælge at nyde maden på vores store tagterrasse med udsigt til skovens trætoppe
I Moesgaards café sætter vi en ære i at bruge naturen omkring os og de råvarer, den tilbyder. Vi kobler historien i udstillingerne sammen med maden, vi serverer.
Vi bruger altid danske råvarer og foretrækker lokale produkter, hvor det er muligt. Moesgaard Museum ligger midt i naturen, og vi arbejder passioneret på at blive endnu mere økologiske og bæredygtige. Vi tilpasser menuen efter, hvad naturen omkring os tilbyder.
Caféens åbningstider
Mandag | Lukket |
Tirsdag | 10.00 - 17.00 |
Onsdag | 10.00 - 21.00 |
Torsdag | 10.00 - 17.00 |
Fredag | 10.00 - 17.00 |
Lørdag | 10.00 - 21.00 |
Søndag | 10.00 - 17.00 |
Køkkenets åbningstider
Mandag | Lukket |
Tirsdag | 11.00 - 16.00 |
Onsdag | 11.00 - 16.00 og 17.30 - 19.00 |
Torsdag | 11.00 - 16.00 |
Fredag | 11.00 - 16.00 |
Lørdag | 11.00 - 16.00 og 18.00 - 20.00 |
Søndag | 11.00 - 16.00 |
Køkkenet har åbent om onsdagen fra kl. 17.30 - 19.00 kun for Onsdagsbuffet
Køkkenet har åbent om lørdagen fra kl. 18.00 - 20.00 kun for SOLNEDGANGSFORTÆLLING eller Historiske Retter
Se også...
Leder du efter mere information? Find det herunder:
Bordbestilling:
Vi har masser af plads i caféen, og det er derfor ikke muligt at reservere bord til almindeligt besøg.
Er I en gruppe på over 12 personer, kan I kontakte os på, mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Være opmærksom på at vi sammen med jeres reservation af bord, skal have jeres bestilling for mad og drikke senest 7 hverdage før!
Oplys altid navn og telefon ved kontakt for reservation ved min. 12 personer.
Husk altid at læs vores afbestillingsregler på vores hjemmeside.
Som de sankere, vi er, og i de omgivelser, vi befinder os i - omgivet af skoven, sletter, små vandløb og havet - er det en sand gastronomisk legeplads. På ægte vikingemanér er vi ude mindst to gange om ugen og plukke urter til sommerens menu, som blandt andet består af: hybenrose, hyldeblomst, skovmærker, syren, vilde løg, Sankt Hans-urt, strandkål etc.
-Kokkene Rasmus & Mikkel
Undgå madspild
I Moesgaard café har vi et stort fokus på at reducere madspild, og vi arbejder bevidst med at bruge vores råvarer, så vi får mest værdi ud af dem.
Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.
Se Fødevarestyrelsens smileyrapport
Kontaktpersoner:
Renè Spindler Ousen
Leder af Café, Events & Meetings
Mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 21161290 (Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)
Konference & arrangementsafdelingen
Mail: Momukonferencer@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 21161290 (Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)