Moesgaard café

Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til hav og skov. Når vejret tillader det, kan du vælge at nyde maden på vores store tagterrasse med udsigt til skovens trætoppe

I Moesgaards café sætter vi en ære i at bruge naturen omkring os og de råvarer, den tilbyder. Vi kobler historien i udstillingerne sammen med maden, vi serverer.

Vi bruger altid danske råvarer og foretrækker lokale produkter, hvor det er muligt. Moesgaard Museum ligger midt i naturen, og vi arbejder passioneret på at blive endnu mere økologiske og bæredygtige. Vi tilpasser menuen efter, hvad naturen omkring os tilbyder.

Caféens åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Onsdag kl. 10.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00 & 17.30- 19.00)
Torsdag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Fredag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Lørdag kl. 10.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra 10.00 - 20.00)
Søndag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)

Se også...

Leder du efter mere information? Find det herunder:

 

Bordbestilling 

Vi har masser af plads i caféen, og det er derfor ikke muligt at reservere bord til almindeligt besøg. Er I en gruppe på over 10 personer, kan I kontakte os på mail: rso@moesgaardmuseum.dk  Oplys altid navn og telefon ved kontakt for reservation ved min. 10 personer.  

 


Som de sankere, vi er, og i de omgivelser, vi befinder os i - omgivet af skoven, sletter, små vandløb og havet - er det en sand gastronomisk legeplads. På ægte vikingemanér er vi ude mindst to gange om ugen og plukke urter til sommerens menu, som blandt andet består af: hybenrose, hyldeblomst, skovmærker, syren, vilde løg, Sankt Hans-urt, strandkål etc.
-Kokkene Rasmus & Mikkel 

Undgå madspild

I Moesgaard café har vi et stort fokus på at reducere madspild, og vi arbejder bevidst med at bruge vores råvarer, så vi får mest værdi ud af dem. 

Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.

 

30-60% økologi i caféen på Moesgaard Museum.     

Banner_gul_47x56.jpg Se Fødevarestyrelsens smileyrapport

 

Kontaktpersoner:
Renè Spindler Ousen

Leder af Café, Events & Meetings
Mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 21161290 (Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)

Alexandra Clausen

Arrangementer & møder
Mail: anc@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 40477794
(Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)