I Moesgaard café sætter vi en ære i at bruge naturen omkring os og de råvarer, den tilbyder. Vi kobler historien i udstillingerne sammen med maden, vi serverer.
Vi bruger altid danske råvarer og foretrækker lokale produkter, hvor det er muligt. Moesgaard Museum ligger midt i naturen, og vi arbejder passioneret på at blive endnu mere økologiske og bæredygtige. Vi tilpasser menuen, efter hvad naturen omkring os tilbyder.
Se også...
Leder du efter mere information? Find det herunder:
Caféens åbningstider
Mandag holder vi lukket
Tirsdag - fredag kl. 09.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Onsdag kl. 09.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00 & 17.30 - 19.00)
Lørdag kl. 09.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra 10.00 - 16.00 & 18.00 - 20.00/ Menu og tema skifter hver lørdag. Arrangementet begynder kl. 17.30, og maden serveres kl. 18.00)
Søndag kl. 09.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Bordbestilling
Vi har masser af plads i caféen, og det er derfor ikke muligt at reservere bord til almindeligt besøg. Er I en gruppe på over 10 personer, kan I kontakte os på mail: rso@moesgaardmuseum.dk Oplys altid navn og telefon ved kontakt for reservation ved min. 10 personer.
Bestil bord til onsdagsbuffet
Grundet stor efterspørgsel på vores onsdagsbuffet (alle onsdage fra kl. 17.30) anbefaler vi, at man reserverer bord i forvejen. Reservér dit bord til buffet her
Som de sankere, vi er, og i de omgivelser, vi befinder os i - omgivet af skoven, sletter, små vandløb og havet - er det en sand gastronomisk legeplads. På ægte vikingemanér er vi ude mindst to gange om ugen og plukke urter til sommerens menu, som blandt andet består af: hybenrose, hyldeblomst, skovmærker, syren, vilde løg, Sankt Hans-urt, strandkål etc.
-Kokkene Rasmus & Mikkel
Undgå madspild
I Moesgaard café har vi et stort fokus på at reducere madspild, og vi arbejder bevidst med at bruge vores råvarer, så vi får mest værdi ud af dem.
Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.
Se Fødevarestyrelsens smileyrapport
Kontaktpersoner:
Renè Spindler Ousen
Leder af Café, Events & Meetings
Mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 21161290 (Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)
Alexandra Clausen
Arrangementer & møder
Mail: anc@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 40477794 (Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00)