Med afsæt i årstidens råvarer og områdets ressourcer har vi fokus på kvalitet og håndværk. Vi tilbereder maden fra bunden med respekt for naturen. Vi bruger danske og allerhelst lokale produkter og lægger vægt på økologi og bæredygtighed.
MENUKORT
ONSDAGSBUFFET
J.R.R TOLKIEN BUFFET (19. MAJ - 26 JUNI)
SELSKAB PÅ MOESGAARD MUSEUM
MØDER OG KONFERENCER
Køb billet før dit besøg
Du kan på forhånd købe din entrébillet og derved komme hurtigere i museets udstillinger.
Du kan besøge caféen uden at have entrébillet til museet.
Bordbestilling
Kære gæst
Vi har masser af plads i cafeen og det er derfor ikke nødvendig at reserverer bord.
Er I en gruppe på over 10 personer kan I kontakte os på mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Grundet stor efterspørgsels på vores onsdagsbuffet (alle onsdage fra kl. 17.30) har vi åbnet op for at man kan reservere et bord i forvejen. Reserver dit bord HER
Undgå madspil
I Moesgaards café har vi fokus på at reducere madspild og sikrer at så mange rester som muligt genanvendes som f.ex til romkugler, den stegte kylling der bliver til kylling sandwich etc.
Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.
Se Fødevarestyrelsens smileyrapport
Renè Spindler Ousen
Head of Cafè, Events & Meetings
Mail: rso@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 21161290 (Tirsdag- Fredag 09.00 - 15.00)
Alexandra Clausen
Events & Meetings
Mail: anc@moesgaardmuseum.dk
Telefon: 40477794 (Tirsdag- Fredag 09.00 - 15.00)