Moesgaard café

Nyd stemningen i cafeen. Store panoramavinduer giver et fantastisk udsyn til museets naturskønne omgivelser. Når vejret tillader det, kan du også vælge at nyde mad og drikke på museets store tagterrasse

Med afsæt i årstidens råvarer og områdets ressourcer har vi fokus på kvalitet og håndværk. Vi tilbereder maden fra bunden med respekt for naturen. Vi bruger danske og allerhelst lokale produkter og lægger vægt på økologi og bæredygtighed. Friskbrygget kaffe/te med hjemmebagt brød og kager fra vores eget bageri.

Menu

Vores café tilbyder lækre kolde og varme, lette anretninger.

SE MENUKORT

SE DRIKKEVARER

SE ONSDAGSBUFFETMENU

Bordbestilling 

Borde i vores café kan reserveres fra 10 gæster. For større selskaber og grupper, se venligst information om grupper og større arrangementer.

Grupper og større arrangementer

Afhold møder, konferencer og arrangementer på Moesgaard Museum. Vi tilbyder lækker forplejning til store såvel små arrangementer både for private og for virksomheder.
Læs mere

For nærmere information om møder og konferencer samt særlige arrangementer kontakt venligst:

Alexandra Clausen

Events & Meetings
anc@moesgaardmuseum.dk
40 47 77 94

Telefon tider: Tirsdag - fredag 09.00 - 15.00

René Spindler Ousen

Leder af Cafe og Events & Meetings
rso@moesgaardmuseum.dk
21 16 12 90

Undgå madspil

I Moesgaards café har vi fokus på at reducere madspild og sikrer at så mange rester som muligt genanvendes som f.ex til romkugler, den stegte kylling der bliver til kylling sandwich etc.

Vi er Refood-certificeret baseret på madspildsreducerende tiltag og genanvendelse. Al vores madaffald går til Daka Refood for genanvendelse til foder, gødning, biogas og biodiesel til gavn for miljøet.

Banner_gul_47x56.jpg Se Fødevarestyrelsens smileyrapport