Menukort
Fra kl. 10.00 - 16.00
Kolde retter
Salat | 115 |
Bitre salater og urter marineret i vinaigrette af urter og blomster med drys af ristede hasselnødder og tørrede blåbær. (Vegansk) |
|
Salat | 115 |
Salat af spidskål og perlebyg marineret i dild og syrlig æblemost med agurk, tranebær og ristet boghvede. (Vegansk) |
|
Laks | 145 |
Spæde salater med varmrøget laks, hvide asparges, syltede fennikel og citronmayo. (Pescetar) |
|
Tatar | 145 |
Tatar af Himmerlandsokse, tyttebær, jordskokkechips og Karl Johan-mayo. | |
Hyggebræt (min. 2 kuverter) | 250 |
Ost fra Arla Unika og charcuteri af økogris fra Troldgaarden med mayo, sylt, pesto eller tapenade. | |
Varme retter
Tartelet | 145 |
Tartelet med asparges i cremet sauce velouté med ramsløg og røget Vesterhavsost. (Vegetarisk) |
|
Suppe | 145 |
Jordskokkesuppe med jordskokkekompot, citrontimian og ristet, confiteret økogris fra Troldgaarden. (Kan laves vegetarisk) |
|
Lette retter – også til børn
Skinkesalat | 70 |
Skinkesalat af økogris fra Troldgaarden på rugbrød med agurk og salat. | |
Kyllingesalat | 70 |
Kyllingesalat af kylling fra Hopballe Mølle på rugbrød med agurk og salat. | |
Sliders (2 stk) | 115 |
Miniburgere med pulled vildsvin og coleslaw af årstidens kål. | |
Snacks
Hyggesnacks | 105 |
Flæskesvær af økogris fra Troldgaarden med ramsløgssalt. Puffede tapiokachips med dip. Mandler. (Gluten- og laktosefri) |
|
Ved fødevareallergi er man meget velkommen til at kontakte cafeens personale ved ankomst til museet. Det er således muligt at tilpasse flere af retterne.
Der er som udgangspunkt altid mulighed for gluten- og laktosefri brød og kager.
Cafeens åbningstider
Tirsdag - Fredag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Onsdag kl. 10.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00 & 17.30 - 19.00)
Lørdag - Søndag kl. 10.00 - 19.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)