Menukort
Fra kl. 10.00 - 16.00
Kolde retter
Tatar | 115 |
Tatar af dansk okse med Karl Johan svampe, jordskokker og tyttebær. (Gluten- og laktosefri) | |
Fisk | 95 |
Røget dansk makrel med tomater, salat, karse og citron-mayo. (Gluten- og laktosefri) | |
Linsesalat | 89 |
Salat af danske, økologiske grønne linser med agurk, mynte, ristede græskarkerner og yoghurtdressing. (Vegansk med vinaigrette) | |
MOMU-salat | 85 |
Sprøde salater med radiser, blåbær, saltede honningristede solsikkekerner og cæsar-inspireret dressing med Vesterhavsost.(Glutenfri) + Kylling 25 kr |
|
Hyggebræt (Til 2 personer) | 250 |
Ost fra Arla Unika og charcuteri af økogris fra Troldgården med mayo, sylt og pesto eller tapenade. | |
Varme retter
Spoleben | 115 |
Spoleben af gris braiseret i øl og glaseret fond, med honningmarineret kål, hindbær og koldpresset rapsolie. (Gluten- og laktosefri) | |
Tartelet | 98 |
Tartelet med stuvede danske svampe, syltede løg, urter og ristet purløgsolie. | |
Børneretter
Lasagne | 69 |
Lasagne med dansk okse, danske grøntsager og mornay-sauce. Serveres med salat. | |
Kyllingespyd | 69 |
Kyllingespyd med ketchup og salat. | |
Den lille sult
Snacks | 65 |
Puffede papadum med urtedip Salte oliven Krydrede nødder (Gluten- og laktosefri) | |
Ved fødevareallergi er man meget velkommen til at kontakte cafeens personale ved ankomst til museet. Det er således muligt at tilpasse flere af retterne.
Der er som udgangspunkt altid mulighed for gluten- og laktosefri brød og kager.
Cafeens åbningstider
Tirsdag - Fredag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)
Onsdag kl. 10.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00 & 17.30 - 19.00)
Lørdag kl. 10.00 - 21.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00 & 18.00 - 20.00)
Søndag kl. 10.00 - 17.00 (Køkkenet har åbent fra kl. 10.00 - 16.00)