Besøg moesgaard på egen hånd

Folkeskoler, privatskoler, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelsesinstitutioner for børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet i forbindelse med skolebesøg

Kontakt undervisningsafdelingen ved besøg på mere end 25 elever på undervisning@moesgaardmuseum.dk

 

Information om adgang til særudstillingen Egypten – Besat af livet

Vi kan ikke garantere, at I som skole/institution kan få adgang til vores særudstilling Egypten – Besat af livet, da antallet af gæster i udstillingen ikke må overstige myndighedernes krav. Vores vagtpersonale vurderer kapaciteten, og deres henstillinger skal følges. Besøger I udstillingen som en skoleklasse eller gruppe på egen hånd, kan det derfor være nødvendigt at henvise jer til museets andre udstillinger, hvis det maksimale antal af gæster i særudstillingen Egypten – Besat af livet allerede er opfyldt.  De, der på forhånd har reserveret undervisningsforløb eller guidede ture, har fortrinsret.

I kan sikre jer en plads i særudstilling Egypten – Besat af livet ved at booke vores spændende undervisningsforløb – "Fra Menneske til Mumie".

Ankomst til museet

Find museets åbningstider her. Kom gerne i god tid. Kørselsvejledning findes her. Meld venligst jeres ankomst ved billetsalg. Benyt garderobe-burene til overtøj, skoletasker, mad, drikke og lignende.

Frokost

I er velkomne til at spise jeres medbragte mad i vores madpakkerum, som findes i forlængelse af museets garderobe i kælderen. Når vejret tillader det, er I også velkomne til at nyde den smukke natur og sidde udenfor. Mad og drikke må ikke medbringes i udstillingerne. 

Der kan være risiko for at blive afvist, hvis der er for mange skolebesøg på samme tidspunkt samme dag.

Giv os besked

Giv os besked om hvornår I vil besøge os via formularen her under. Hvis jeres forespørgsel mod alt forventning ikke kan lade sig gøre, så vil vi kontakte jer. Der kan være risiko for at blive afvist, hvis der er for mange skolebesøg på samme tidspunkt samme dag.

Vælg den dato I ønsker at besøge museet.
Skriv navnet på skolen/institutionen og angiv klassetrin.
Skriv hvor mange elever og lærer I er.
Angiv for- og efternavn på kontaktperson.
Vi kontakter dig ved ændring til jeres besøg.
Vi kontakter dig ved ændring til jeres besøg.
Tilføj information vedr. jeres besøg.